Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Szeptember 07. 17:17, csütörtök | Helyi
Forrás: okkfehervar.hu

Fehérvár Szépe és udvarhölgyei a Városházán

Fehérvár Szépe és udvarhölgyei a Városházán

A Városházán köszöntötte a 2017-es Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynőjét, udvarhölgyeit és a tavalyi verseny győztesét Cser-Palkovics András polgármester.

A lányok számára a verseny ugyan véget ért, de háziasszonyként több fehérvári rendezvényen résztvesznek majd és nagykövetei is lesznek a következő versenynek.

A Vörösmarty Színházban augusztus 26-án választották meg a Fehérvár Szépe – Fejér Megyei Hírlap Királynőjét. Reichert Karolinát, a verseny győztesét köszöntötte a Városházán dr. Cser-Palkovics András polgármester. A találkozón részt vettek az udvarhölgyek, Bozsoki Bianka Bernadett és Mészáros Réka, valamint a tavalyi verseny győztese, Dudás Patrícia is. A polgármester gratulált a helyezésekhez, és jókívánságait fejezte ki, hogy teljen a lányok előtt álló esztendő mosolygósan – ahogy az eredményhirdetés közben is –, és hogy meghatározó élmény maradjon az egész versenyfolyamat még nagyon sokáig.

Fehérvár Szépe és udvarhölgyei a Városházán Elbeszéléseik alapján a lányok jó élményeket szereztek egy jó közösségben, bensőséges, családias légkör alakult ki a versenyzők között. Mind a jelentkezést, mind az eredményeket illetően biztatás kíséri őket a kezdetektől a mai napig. A beszélgetésben elhangzott, hogy különböző rendezvényeken fogják majd képviselni a várost – ahogy ez két éve elkezdődött, a mindennapokban is folytatódnak, kamatoznak az elért sikerek, így a versennyel nem ér véget a szereplés.

A szépségkirálynő végzős a Hunyadi János Szakgimnáziumban, Bozsoki Bianka Bernadett az ELTÉ-n tanul tanító szakon, Mészáros Réka pedig a dunaújvárosi középiskolát elvégezve a turizmus területén szeretne továbbtanulni. A találkozón szó esett többek között a jövőre rendezendő verseny propagálásáról, a nagyköveti szerepekről, valamint a protokollmegjelenések mellett a közösségért végzett munkáról.

A találkozón jelen voltak Juhász László és Molnár Tamás önkormányzati képviselők, akik a verseny folyamatában is részt vettek, valamint Nagy Zoltán Péter, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztő-helyettese.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.