Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Október 20. 06:28, péntek | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-10-20 04:30:00)

OKTÓBER 20. PÉNTEK
A délelőtt folyamán ritkul, majd mindenütt megszűnik a köd azonban párás, felhős idő várható, inkább csak a szűrt napsütés lesz jellemző. Délután már alapvetően napos időre lehet számítani kevés fátyolfelhővel. Csapadék nem fordul elő a nap során. A légmozgás a déli órákig legfeljebb gyenge lehet, majd mérsékelt, átmenetileg kissé élénk lesz a D-DNy-i szél.

Délutánra 20 fok közelébe melegszik a levegő, este 11, 16 fok közé csökken a hőmérséklet. Éjszaka változóan felhős lesz az ég, párássá válik a levegő, ködre is számítani kell. A légmozgás gyenge lesz.

OKTÓBER 21. SZOMBAT
A pára és köd feloszlása után erősen felhős marad az ég, legfeljebb csak kevés szűrt napsütés lehet. Csapadék nem várható. Délelőtt gyenge marad a légmozgás, délutánra élénkülhet meg kissé a Ny-ÉNy-i szél. Reggelre 5, 7 fokig hűl a levegő, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 18 fok közelében alakul. Éjszaka kissé vékonyodik, szakadozik a felhőzet. Esőre nem kell számítani. A légmozgás gyenge lesz.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Vasárnapig folytatódik az átlagosnál melegebb, jobbára napos, száraz idő. Vasárnap délutántól, estétől, kezdődik jelentős átalakulás az időjárásban, a jövő hét elején már átlag alatti csúcshőmérsékletekre lehet számítani, sok felhő és eső, zápor is várható.

Hétfőn, kedden erős, átmenetileg viharos szél kíséretében a mostaninál jóval hidegebb levegő érkezik. A hét közepén a reggeli órákban helyenként fagyra kell számítani.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.