Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2017. November 06. 10:51, hétfő | Kék hírek
Forrás: police.hu

ŐRIZETBEN AZ EMBERCSEMPÉSZEK

ŐRIZETBEN AZ EMBERCSEMPÉSZEK

A Fejér megyei rendőrök két orosz és egy szerb állampolgárt gyanúsítanak embercsempészéssel.

Egy Ráckeresztúron történt közúti közlekedési baleset kapcsán 10, az országban illegálisan tartózkodó külföldi személlyel szemben intézkedtek a Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 4-én este. A balesetet okozó orosz állampolgárságú sofőr a helyszínről elmenekült. A férfit 12 órán belül az M1-es autópályán egy közúti ellenőrzés során a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogták. Az intézkedés során két másik, a járműben utazó orosz és szerb állampolgárt is előállítottak a rendőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, akikkel szemben - a rendelkezésre álló adatok alapján - szintén felmerült az embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a három férfival szemben, embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, melynek keretében bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:45, szerda | Kék hírek

Tizenkét éves lányt gyilkolt meg egy férfi Nyíregyházán

Tizenkét éves lányt fojtott meg egy 32 éves férfi Nyíregyházán, a gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették - közölte a honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden.

2024. Szeptember 21. 09:26, szombat | Kék hírek

Illegális benzinkút működött egy fehérvári kamionmosóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) fehérvári osztálya tíz férfit fogott el egyszerre, akik részt vettek a jogellenes üzletben. Kettőjüket pénzmosással, nyolcukat sikkasztással gyanúsítják.

2024. Szeptember 19. 08:08, csütörtök | Kék hírek

Élőben követték a biztonsági kamerán, így kapták el a kerékpártolvajt - Videó

Összesen kilenc bringát vitt el a tolvaj.